tag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post7740042291315166580..comments2024-03-19T10:42:48.060+01:00Comments on Jekin Kapric : Grčki griz kolačJekin Kaprichttp://www.blogger.com/profile/11789968665728639735noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post-76919129221767867112018-05-27T17:29:08.214+02:002018-05-27T17:29:08.214+02:00E pa mnogo mi je drago zbog toga! Ta šolja ima viš...E pa mnogo mi je drago zbog toga! Ta šolja ima više od 40 godina, sigurno, znam da je starija od mene ;)) Mislim da je bila još jedna, žuto-crvena, ali nju, nažalost, nismo sačuvali. Hvala na lepim rečima i veliki pozdrav! :)Jekin Kaprichttps://www.blogger.com/profile/11789968665728639735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post-32248032151163013832018-05-22T09:59:26.213+02:002018-05-22T09:59:26.213+02:00Jeko, mnogo volim da se prošetam kroz tvoju kuhinj...Jeko, mnogo volim da se prošetam kroz tvoju kuhinju. Nekada dobijem inspirciju za nešto, nekada samo mirišem ... Ono što me je danas žacnulo da ti koji red i napišem je ono plavo-žuto lonče iz sedamdesetih što se vidi u pozadini! Lansirala si me u detinjstvo ekspresno. Hvala ti!Živim obilje knjigahttps://www.blogger.com/profile/14829609181712499168noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post-40398037837553133202017-12-20T09:27:10.865+01:002017-12-20T09:27:10.865+01:00Mnogo mi je drago i to je značajna informacija za ...Mnogo mi je drago i to je značajna informacija za one koji poste! Znači da ipak može da se stegne i samo sa uljem, odlično! Hvala tebi, Aleksandra :)Jekin Kaprichttps://www.blogger.com/profile/11789968665728639735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post-86833790474036869872017-12-19T21:36:34.748+01:002017-12-19T21:36:34.748+01:00Ja sam ipak rešila da pokušam jer baš nikada ne ku...Ja sam ipak rešila da pokušam jer baš nikada ne kupujem margarin i odlično je ispalo! Stavila sam oko 90 g ulja i čak mi je bilo malo lakše da propržim griz nego uz dodatak putera (ne znam da li sam spomenula da sam kolač več pravila i da mi se jako svideo), manje je hvatalo za šerpu. Mislim da je zbog baš jake vatre na šporetu, jako brzo i skroz lepo se stegao. Ako bude svetla i ako ostane neki komad, biće sličica sutra! Hvala ti!Alexhttps://www.blogger.com/profile/03507636726593622087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post-57802977090951143212017-12-18T19:42:57.213+01:002017-12-18T19:42:57.213+01:00Aleksandra, izvini, nisam bila u kući, pa tek sad ...Aleksandra, izvini, nisam bila u kući, pa tek sad vidim poruku, a na Coolki nisam bila od juče :) Ja sam ga pravila i sa maslacem i sa margarinom, nisam samo sa uljem. Pretpostavljam, ali nisam sigurna, da margarin utiče i na to da kolač bude čvrst kada se ohladi, pa ne znam kako bi se ponašao da je samo sa uljem...Nisam ti baš mnogo pomogla, a ti ako isprobaš javi kako je ispalo :) Puno te pozdravljam! Jekin Kaprichttps://www.blogger.com/profile/11789968665728639735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post-35350273929780479222017-12-18T17:50:17.610+01:002017-12-18T17:50:17.610+01:00Jeko, pitala sam na coolki ali možda pre vidiš ovd...Jeko, pitala sam na coolki ali možda pre vidiš ovde, da li bi kolač mogao da se napravi i samo sa uljem ili za posnu verziju mora pola margarin pola ulje?Alexhttps://www.blogger.com/profile/03507636726593622087noreply@blogger.com