tag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post8136329065697356493..comments2024-03-19T10:42:48.060+01:00Comments on Jekin Kapric : Nepečena torta sa jagodamaJekin Kaprichttp://www.blogger.com/profile/11789968665728639735noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post-87676573896878981872022-05-10T10:00:50.528+02:002022-05-10T10:00:50.528+02:00Pa jeste. Meni se dešavalo da mi ne uspe kolač koj...Pa jeste. Meni se dešavalo da mi ne uspe kolač koji inače godinama pravim. Da li se to desi kada zbrzam ili pravim preko volje, da li neki od sastojaka ne bude u redu ili nešto slično, uglavnom, to se može desiti svima i sa proverenim receptima.Jekin Kaprichttps://www.blogger.com/profile/11789968665728639735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post-37249635041175788222022-05-08T06:56:33.322+02:002022-05-08T06:56:33.322+02:00Nikad do sad nisam pisala komentar,ali sad sam mor...Nikad do sad nisam pisala komentar,ali sad sam morala.Koliko puta mi se desilo da dam nekome recept,i posle mi se jave da im nie uspelo,pa naravno nece ako radis na brzinu ili bez ljubavi,dovoljno e da jagode nisu bili dobro oprane ,ili osusene pa da ne uspe kolac,ali to neznaci da recept nie uredu........Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post-27898920382107237562022-01-07T20:18:55.936+01:002022-01-07T20:18:55.936+01:00Žao mi je što je tako ispalo. Prvo što mi pada u o...Žao mi je što je tako ispalo. Prvo što mi pada u oči je komentar "sve je na kraju moralo biti bačeno". Mogli ste smesu za kolač rasporediti u čaše i pojesti. Zaista, uvek je šteta da se baca hrana koja je u redu...<br />Drugo, ova torta zaista jeste jednostavna i ni sama ne znam koliko ljudi ju je isprobalo i koliko njih mi je slalo slike sa zaista savršenom tortom. <br />Mogu sada da nagađam šta se moglo desiti (možda želatin nije bio u redu ili je istekao rok trajanja a niste primetili ili je do slatke pavlake...). Što se tiče podloge koja vam se zalepila, ni za to ne znam šta bih rekla. Ovu podlogu koristim za gotovo sve torte ovog tipa (na blogu je recept za Jafa tortu i Nepečenu tortu sa ananasom) i prezadovoljna sam kako se seče, ne osipa se, jednostavno je dobar spoj sastojaka. <br />Sve u svemu, nadam se da ćete ovom receptu dati još jednu šansu a i ostalim receptima sa interneta - to što je jednom bilo neuspešno ne znači da će svaki put biti tako.<br />Lep pozdrav!Jekin Kaprichttps://www.blogger.com/profile/11789968665728639735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post-29857612908168594052022-01-06T13:55:07.714+01:002022-01-06T13:55:07.714+01:00Od trenutka kada je trebalo izvaditi tortu iz kalu...Od trenutka kada je trebalo izvaditi tortu iz kalupa apsolutno ništa nije funkcionisalo. Torta je stajala u frižideru preko 12 sati i nije se stegla, podloga je previše čvrsta i izgleda da se zalepila tako da nije uopšte bilo moguće tortu izvaditi iz kalupa (možda je prosto do nekvaliteta kalupa, ali svejedno, dakle očigledno je bitno kakav se kalup koristi). Sve je na kraju moralo biti bačeno jer je potpuno neupotrebljivo, a sastojci uopšte nisu bili jeftini... Ovo je poslednji put da pravim tortu po receptu sa interneta. Naravno da na snimcima i slikama sve izgleda savršeno i jednostavno, ali,da, definitivno nije tako. ��Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post-53618357120123975682021-05-29T17:08:33.334+02:002021-05-29T17:08:33.334+02:00Baš mi je drago da ste zadovoljni, hvala na povere...Baš mi je drago da ste zadovoljni, hvala na poverenju! 💖Jekin Kaprichttps://www.blogger.com/profile/11789968665728639735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post-53146136553753252972021-05-27T22:46:03.574+02:002021-05-27T22:46:03.574+02:00Торта је одлична.
Нестала је у трену.
Хвала за рец...Торта је одлична.<br />Нестала је у трену.<br />Хвала за рецепт❤️Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post-43442748501506701642021-05-17T20:19:32.116+02:002021-05-17T20:19:32.116+02:00Aleksandra, najčešće koristim Sirko od Šabačke mle...Aleksandra, najčešće koristim Sirko od Šabačke mlekare ili Imlekov sir Moja kravica (u zelenoj kantici). Oni su čvršće strukture a neslani pa su odlični i za ovu tortu a i za Kinder Pingvin rolat i slične kolače :) Dobar je i Ekstra sirni namaz iz Lidla, sa plavim poklopcem, odnosno sa većim procentom mlečne masti.<br />Nadam se da će vam se torta svideti! Lep pozdrav!Jekin Kaprichttps://www.blogger.com/profile/11789968665728639735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post-66639188637761771592021-05-15T18:40:41.597+02:002021-05-15T18:40:41.597+02:00Izgleda super, pravicu je sledece nedelje. Samo me...Izgleda super, pravicu je sledece nedelje. Samo me interesuje, koji krem sir ste koristili?Aleksandranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post-86624741295093000532020-05-30T12:31:23.893+02:002020-05-30T12:31:23.893+02:00Baš mi je drago da ste je pravili, verujem da ćete...Baš mi je drago da ste je pravili, verujem da ćete biti zadovoljni ukusom! :)Jekin Kaprichttps://www.blogger.com/profile/11789968665728639735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post-82341572094789946452020-05-29T23:46:54.955+02:002020-05-29T23:46:54.955+02:00Pročitala recept i odmah je napravila i sad se hla...Pročitala recept i odmah je napravila i sad se hladi i frižideruAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14691253236661779148noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post-65439630323991030852019-06-28T18:07:35.917+02:002019-06-28T18:07:35.917+02:00Draga Savice, izvinjavam se, tek sad vidim komenta...Draga Savice, izvinjavam se, tek sad vidim komentar, propustila sam ga jer sam bila na odmoru. Možda je kasno, eli evo, za ubuduće: za kalup od 28 cm podlogu možete povećati za polovinu a ne duplo, znači 300 g keksa, 150 g oraha...a sastojke za kremu poduplati. Želatin ne morate, možete staviti samo jednu kesicu ali je obavezno da tortu dobro rashladite, bar 8 sati u frižideru. Kod nas, trenutno jedina mlečna slatka pavlaka je President, nađe se u Merkatoru. <br />Što se tiče ukusa, meni je lepša nego čizkejk, prvo, zbog dodatka oraha u kori (ukusnije je nego kada je u podlozi samo keks) a sama krema je blaža od klasične kreme za čizkejk.<br />Šaljem vam lep pozdrav! :)Jekin Kaprichttps://www.blogger.com/profile/11789968665728639735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post-15419895568918823102019-06-18T13:08:10.277+02:002019-06-18T13:08:10.277+02:00Za kalup od 28 cm, sve poduplati? I želatin? Koju ...Za kalup od 28 cm, sve poduplati? I želatin? Koju mlečni slatku pavlaku da kupim? Da li ukus torte bude kao čizkejk?<br />Hvala na odgovorima! ❤️savicahttps://www.blogger.com/profile/04984927792033450740noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post-28336714490046638972019-06-13T21:08:02.793+02:002019-06-13T21:08:02.793+02:00I ja se nadam da će biti tako! :) U poslednjih mes...I ja se nadam da će biti tako! :) U poslednjih mesec i po dana, pravila sam je 3-4 puta. Ovo je manja mera, pa ukoliko vas je više, bilo bi dobro uduplati sastojke :) Lep pozdrav!Jekin Kaprichttps://www.blogger.com/profile/11789968665728639735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post-81558422631733436502019-06-13T15:40:46.198+02:002019-06-13T15:40:46.198+02:00Изгледа фантастично.Ја је правим за прве Тројице и...Изгледа фантастично.Ја је правим за прве Тројице и не сумњам да неће бити добра.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09751951812205502994noreply@blogger.com