tag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post2602758637755371311..comments2024-03-19T10:42:48.060+01:00Comments on Jekin Kapric : Jaja u piti od siraJekin Kaprichttp://www.blogger.com/profile/11789968665728639735noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post-25620699010440533692019-05-01T17:08:39.661+02:002019-05-01T17:08:39.661+02:00Ideja nije moja, već Saškina, a slažem se da je od...Ideja nije moja, već Saškina, a slažem se da je odlična! Posebno sad, posle Uskrsa, kad svi kuburimo sa viškom kuvanih jaja :) Hvala na javljanju, pozdrav! :)Jekin Kaprichttps://www.blogger.com/profile/11789968665728639735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post-82515588910014492372019-04-29T10:11:19.826+02:002019-04-29T10:11:19.826+02:00Svaka cast za ideju i recept...HvalaSvaka cast za ideju i recept...HvalaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12191621243532172160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post-44934232699989670702018-10-23T15:59:22.390+02:002018-10-23T15:59:22.390+02:00Draga Jelisaveta, hvala puno na isprobavanju recep...Draga Jelisaveta, hvala puno na isprobavanju recepta i na javljanju! I ja sam mnogo puta pomislila zašto se uvek čeka Uskrs da bi se ovako nešto isprobalo, kad je jako ukusno i atraktivno i za neke druge svečane prilike. Raduje me da ti se dopala! Mislim da je većina pita ukusnija kada se koristi masniji sir ;) A ova pita bi bila lepa možda i da se peče u duguljastom kalupu za hleb, pa seče na šnite, nisam probala, ali eto, sad mi je to palo na pamet. <br />Hvala Saški što je podelila recept sa nama na Coolinarici! Šaljem ti veliki pozdrav! :)Jekin Kaprichttps://www.blogger.com/profile/11789968665728639735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post-64414489860981858432018-10-23T12:05:25.923+02:002018-10-23T12:05:25.923+02:00 Нисам хтела да чекам Ускрс, тад ми је и превише к... Нисам хтела да чекам Ускрс, тад ми је и превише куваних јаја, па је ова пита је била део предјела на ручку претходног викенда:-) Уместо на тањиру са уобичајеним наресцима и сиром, кувана јаја су, за промену, завршила у овој дивној пити. Шта да кажем, побрала је све комплименте гостију за столом! Заиста је лепа, несвакидашња, свечана, издашна...:-)А посебан плус је што се служи хладна па се може направити и дан раније, што сам ја и урадила.<br />Користила сам млађи сир, поснији, па је фил био помало трошан и зрнаст, ништа страшно, али мислим да је ради чврстине, компактности и лепшег изгледа,боље користити маснији сир. Такође, испробаћу је и у мањем калупу( 24 cm), мислим да би била још боља! Наравно, и у оригиналу, са шунком...ма једва чекам!<br /> <br />Хвала, Јеко, на још једном лепом рецепту!Велики поздрав:-*Јелисаветаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post-63394953660266582792018-04-10T22:16:01.432+02:002018-04-10T22:16:01.432+02:00Aleksandra, pa jeste, posle Uskrsa uvek ostane jaj...Aleksandra, pa jeste, posle Uskrsa uvek ostane jaja i ovo je baš zgodan način da se sve iskoristi i pojede :)) Jekin Kaprichttps://www.blogger.com/profile/11789968665728639735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post-13911742712909424232018-04-10T22:15:15.217+02:002018-04-10T22:15:15.217+02:00Kato, ideja je odlična! Plus, što je pita toliko e...Kato, ideja je odlična! Plus, što je pita toliko efektnog izgleda :)) Hvala ti! Jekin Kaprichttps://www.blogger.com/profile/11789968665728639735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post-65620705436681973252018-04-09T10:53:21.549+02:002018-04-09T10:53:21.549+02:00Draga Jeko ovo je klasična pita za Uskrs u Italiji...Draga Jeko ovo je klasična pita za Uskrs u Italiji, jako ukusna. a i dekorativna. Bravo što si je postavila, sad kad kuvanih jaja ima na pretek.Od tanjira do pjatahttps://www.blogger.com/profile/10744191327334924080noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6026870919501970049.post-56091255628323219632018-04-08T17:37:45.269+02:002018-04-08T17:37:45.269+02:00Baš je dobra ideja! Mnogo mi se sviđa.Baš je dobra ideja! Mnogo mi se sviđa.katin špajzhttps://www.blogger.com/profile/11715644470732806691noreply@blogger.com